Pressekontakt er:

Kontaktperson Ada Bakke
Tlf. +47 917 73 212
E-post: ralingen@kunstforening.no

Sjekk ut vårt program.

Og få oversikt over våre tillitsvalgte.

Sandbekkstua

…tidligere kalt Blystadhuset, er et av de eldste hus i Rælingen, muligens det aller eldste. Det har antakelig ikke vært hverken gårdsbruk eller husmannsplass, bare et lite velbygd hus ved allfarvei.

Brann i Sandbekkstua

Natt til fredag 17. juni 2016 brant det i Sandbekkstua. Loftet er alvorlig skadet, mens hovedetasjen er mer eller mindre uberørt med unntak av litt fuktighet.

Årsmeldinger

Du kan laste ned årsmeldingen her. Klikk deg videre for å se tidligere årsmeldinger.

Vedtekter

Du kan laste ned Vedtekter Rælingen kunstforening her.

Vår egen kunstsamling

Rælingen kunstforening har frem gjennom tidene kjøpt kunstverk fra kunstnere med lokal tilknytning eller som har holdt utstilling i regi av foreningen.

Se Olav Christopher Jenssens «Ca. 25 tegninger»

I 1999 gav Olav Christopher Jenssen hele utstillingen «Ca. 25 tegninger» til Rælingen kunstforening. Bildene henger i Rælingen Rådhus, men du kan også se bildene her på nett.

RKF kåret til «Årets kunstforening 2004»

Under Norske Kunstforeningers årsmøte i Porsgrunn lørdag 21. mai 2005 overrakte jury- og styreleder Trond Bogsnes premiesjekken på kr 25.000,- til Rælingen kunstforenings leder Geir Hareide Andersen.

Jubileumsskrift RKF 25 år i 2004

Ved jubileumet i 2004 ble det laget et jubileumsskrift som ble trykket opp og sendt til alle medlemmer og andre interesserte. Nå kan du lese dette her på nett.