Klubben disponerer Sandbekkstua både til klubbkvelder, øvinger og arrangementer. I tillegg har klubben leid Marikollen kultursal til en konsert.

Snakk med Oddrun Stoll, 951 86 806 dersom du er interessert i viseklubben, eller meld deg inn direkte her på nett.

Kommende program

Det er ingen kommende arrangementer på dette tidspunktet.

Medlemskap i viseklubben

For å være medlem i viseklubben må du være medlem i RKF. I tillegg kommer det en egen liten kontingent til viseklubben. Snakk med en av viseklubbens kontaktpersoner Liv H. Sandstad, 45020570 dersom du er interessert i viseklubben, send en e-post til ralingen.viseklubb@kunstforening.no, eller meld deg inn direkte her på nett.