Klubben disponerer Sandbekkstua både til klubbkvelder, øvinger og arrangementer. I tillegg har klubben leid Marikollen kultursal til en konsert.

Snakk med Oddrun Stoll, 951 86 806 dersom du er interessert i viseklubben, eller meld deg inn direkte her på nett.

Kommende program

• 05. september 19:00 - 23:00

Visekonsert med Frode Johansen i Sandbekkstua

Sted: Sandbekkstua

Frode holder fantastisk fine visekonserter med viser fra mange forskjellige genre. Denne konserten er en del av Kulturukene i Rælingen Kommune. Etter konserten blir det åpen scene.

Medlemskap i viseklubben

For å være medlem i viseklubben må du være medlem i RKF. I tillegg kommer det en egen liten kontingent til viseklubben. Snakk med viseklubbens leder Liv H. Sandstad, 45020570 dersom du er interessert i viseklubben, eller meld deg inn direkte her på nett.