Årets kunstforening 2004

Forside
Viseklubb
Maleklubb
Fotoklubb
Barnas kunstklubb
Skulptur
Gammelt arkiv

13.05.09 Medlemsmøte 13. maiRonny Østnes holdt foredrag. Han har holdt på med foto i over 20 år. Med årene har opplevelsene rundt det å fotografere blitt det viktigste - bildene blir bare en bonus. Det å utvikle seg som fotograf handler om det å tørre å bryte grenser. Kamera er blitt hans psykolog. I søken etter de gode bildene har han måtte bryte sine egne barrierer.
Ronny mener at enten sitter bildet eller så sitter det ikke. Alle regler for god komposisjon gjør deg nok til en brukbar fotograf, men det er når du tør gå utenom du blir en dyktig fotograf.
Ronny viste oss bilder fra gamle fotografmestere som bl.a Henry Cartier Bresson. Han snakket mye om komposisjoner og litt om blender/lukker. Ronny sammenlignet blender/lukker med et timeglass. Hele tiden skal en lik mengde lys inn i kamera. Er hullet i timeglasset stort, vil sanden bruke kort tid ut. Stor blender = Kort lukkertid og vica verca.

Tema for kveldens bilde var "I vinduet". 42 bilder ble levert til kveldens konkurranse, det ble vanskelig å plukke ut de tre beste.

Geir Hareide Andersen tok førsteplassen, Kenneth Paulsen ble nr. to mens Tore Kristiansen og Anne Berg delte tredjeplassen. Gratulerer!!

1. plass: Geir Hareide Andersen

2. plass: Kenneth Paulsen

3. plass: Tore Kristiansen

3. plass: Anne Berg

Skrevet av Kari Hareide Lønstad Send link som e-post
Utskriftsvennlig side
Søk etter artikkel


 
Grasrotandelen

La 5 % av det du spiller for gå til Rælingen kunstforening!
© 2011
Rælingen kunstforening

Rælingen kunstforening, Postboks 42, 2018 LØVENSTAD
Tlf. +47 63 83 10 15, e-post ralingen@kunstforening.no

Toppen av siden

Sidene er laget av...