Årets kunstforening 2004

Forside
Viseklubb
Maleklubb
Fotoklubb
Barnas kunstklubb
Skulptur
Gammelt arkiv

Kjell Halvorsen utnevnt til æresmedlem!

Foto: Kenneth Paulsen
Til sin store overraskelse og tydelige glede ble Kjell Halvorsen utnevnt til Æresmedlem i Rælingen kunstforening under den formelle delen av årsmøtet for 2009.


Foreningens leder Geir Hareide Andersen foretok den høytidelige utnevnelsen og siterte fra beviset på æresmedlemsskapet som ble overlevert:

"Det er i stor takknemlighet og med den største respekt at vi utnevner Kjell Halvorsen til Æresmedlem i Rælingen kunstforening

Kjell har stått for mye kunnskap, gode kontakter, kreative idéer, gode innspill og massiv innsats i alle de år, både i styret og som vanlig medlem.

Foreningen kunne ikke vært der den er i dag uten Kjell."

Kjell takket for utnevnelsen og sa at den ikke hadde vært mulig uten kona Kari, og insisterte på at hun måtte få blomsterbuketten som fulgte med.

Kari på sin side hadde ikke planlagt å være til stede på årsmøtet, men en liten telefon i all hemmelighet sørget for at hun likevel var til stede og kunne overvære overrekkelsen og ta imot blomstene.

Kjell gav kona Kari mye av æren for at han har fått utnevnelsen. Foto: Kenneth PaulsenSkrevet av Geir H A Send link som e-post
Utskriftsvennlig side
Søk etter artikkel


 
Grasrotandelen

La 5 % av det du spiller for gå til Rælingen kunstforening!
© 2011
Rælingen kunstforening

Rælingen kunstforening, Postboks 42, 2018 LØVENSTAD
Tlf. +47 63 83 10 15, e-post ralingen@kunstforening.no

Toppen av siden

Sidene er laget av...