Sesongåpning

Sandbekkstua lørdag 2. mars - søndag 24. mars 2002

Maleriutstilling


Odd Sivertsen

og hans elev

Hilde Mehlum

Det er billedkunstner Odd Sivertsen og hans elev Hilde Mehlum Sæle som får æren av å åpne gallerisesongen i Sandbekkstua i 2002, lørdag 2. mars kl 12:00.

Odd Sivertsen er født i 1947 i Kåfjord i Troms, men bor nå i Nannestad. Han har sin utdannelse fra Universitetet i Trondheim og Oslo, Menighetsfakultetet, Einar Granum Kunstskole og Kunstakademiet i Århus, Danmark.

Han har deltatt på en rekke landsdelsutstillinger; Høstutstillingen, Nordnorsk Kunstutstilling, Østlandsutstillingen, m.fl. i mange år, en rekke kollektivutstillinger, samt separatutstillinger både i Norge, Danmark, Finland, Sverige og Færøyene, for å nevne noe. En rekke tillitsverv, stipend og innkjøp hører også med til hans meritter.

Til utstillingen i Sandbekkstua har han med seg sin elev Hilde Mæhlum Sæle. Hun er født i 1968 og er diplomkandidat og utdannet lektor i sang ved Norges Musikkhøyskole.. Hun har gitt ut CD'en 'Trappetrinn', og vant 2. plass i Talentiaden i NRK 1993. Hun har i mange år vært ansatt ved Det Norske Teater og har konsertert rundt i Norge og Norden som solistsanger. Så fikk hun interesse for maleriet og begynte som elev hos Sivertsen, og hadde sommeren 2000 sin første utstilling i Galleri Turum. Hun maler i olje. Vi ser frem til en spennende utstilling.

Velkommen til åpningen og god irsk musikk ved Kari Bjerke Batt-Rawden og John Wood (og hvem vet, kanskje også Hilde Mehlum?) i Sandbekkstua lørdag 2. mars kl 12:00.

Som vanlig er utstillingen åpen
lørdager og søndager kl.12:00 - 16:00.