Sandbekkstua
lørdag 9. ber - søndag 1. ber 2002

Utstilling

Kunstner


Rælingen kulturfestival

Sandbekkstua lørdag 20. oktober 2001 kl.19:30

Rælingen viseklubb inviterer til visekveld i Sandbekkstua

Vilde Bjerke

og

FAUN

presenterer dikteren André Bjerke i ord og toner

En times program satt sammen av sanger, dikt, og anekdoter fra André Bjerkes liv, en personlig fremstilling av ham sett med datterens øyne.

Vilde har reist rundt og lest opp sin fars dikt i 20 år. Sommeren 2000 fant hun en perm med etterlatte dikt av sin far i en kjellerbod. Diktene er nå levert til Aschehoug forlag, som vurderer å utgi dem. Vilde har også nettopp spilt inn en CD, planlagt utgitt 19. oktober.

Hun skriver også bok om sin far. Boken er snart ferdig og vil sannsynligvis komme på Aschehoug forlag våren 2002.

FAUN består foruten Vilde Bjerke som vokalist av Rune Udal, komponist, vokalist og gitarist, Svein Øverland, kontrabass og Jo Eskild, pianio/keyboard.

Alle låtene som framføres er komponert av Rune og arrangert i samarbeide med bandet. FAUN har en lyrisk tilbakelent stil med innslag av humor. Virkemidlene er hentet fra ulike grener, som tradisjonelle viser, jazz, bossanova, tango og pop.

Billetter kr.100,- kan kjøpes hos Snus og Snacks på Løvenstad alle hverdager  fra 1. oktober og i Sandbekkstua lørdager og søndager 6.-7. og 13.-14. oktober kl.12:00 - 16:00. Billetter selges også ved døra som åpner kl.19:00, men det kan være utsolgt!

Vi ønsker velkommen til et nært møte med mennesket og dikteren!