Tilbake til forsiden...
Tilbake til programmet...
© Copyright 2000

Rælingen Kunstforening
Postboks 42
2006 LØVENSTAD
Tlf.: 63 83 07 46
Tips eller forslag til sidene?

Malerier og tegninger

Sandbekkstua lørdag 13. mai - søndag 28. mai 2000

Sissel Finborud

Sissel Finborud er født i Oslo (1946), og bor nå i Rælingen. Hennes interesse for billedkunst startet tidlig i tenårene, men hun fikk først begynt på sin kunstutdannelse (Oslo Tegne og Maleskole) i godt voksen alder.

Lykkelig var hun da Munch-museet åpnet og hun kunne tilbringe mange timer der - og etter hvert realisere sine drømmer. Det er nok kubismen som mest har påvirket hennes kunstneriske uttrykk og hun improviserer ofte framstillingen av underbevisste motiver slik en jazz-musiker improviserer i sin musikk Sissel Finborud får sin inspirasion fra opplevelser i naturen - følelser og ideer som blir til indre landskap, som igjen abstraheres og kommer til uttrykk på lerretet.

Samtidskunstneren Harald Ljøsne betyr mye for Sissel Finborud, og ikke minst hans ord: Det er livskunst å giera dei lukkelege stundene varige. Ein må øva seg.

Sissel Finborud har vært med på Høstutstillingen, Østlandsutstillingen, Romeriksutstillingen etc., og har hatt separat-utstillinger i Skedsmo, Oslo og i Lørenskog.

Utstillingen åpnes lørdag 13. mai kl 12.00

Vi prøver å få til et musikalsk innslag ved åpningen!

VELKOMMEN!

Kom og se...